Ostoskori Ei tuotteita

MISTÄ KUJEITA SAA?

Kujekauppa toimii verkossa osoitteessa www.kuje.fi .

Silloin tällöin järjestämme pop-upeja eri puolella Suomea. Parhaiten niistä saat tiedon Kujeen Facebooksivulta (https://www.facebook.com/kivakuje) ja Instagramista (www.instagram.com/kivakuje). Jos sinulla on liiketila, puoti tai idea Kujeen pop-upille, otathan yhteyttä meilillä osoitteeseen info(at)kuje.fi

MIKÄ KOKO SOPII MINULLE?

Tällä hetkellä Kujeen mallistossa on kokoja 35-46.

Kaikkien mallien sisäpohjan pituus on koossa 38 = noin 25.0 cm 39 = noin 25.5 cm jne. aina noin 0.5 cm pituutta lisää/pois seuraavaan kokoon.

Perustennari, Enstextennari ja Avec ovat malleiltaan lähes kaikenlaisille jaloille sopivia; Kuminauhoituksensa ansiosta ne istuvat hyvin kapeaan jalkaan ja toisaalta joustavat rintavan jalan vaativan tilan mukana. Tuntumaa on verrattu paljasjalkakenkämäiseksi. Vaivasenluut tai vasaravarpaat ovat hyvin harvoin mukavuuden este.

Nyörisaappaiden ja talvisaappaiden lesti on aavistuksen tennaria kapeampi lähinnä kärkiosastaan. Mikäli kengässä on korko, painuu jalka luonnollisesti enemmän kengän keulaan. Rohkeasti kokeilemalla löydät parhaiten oman kokosi eri malleista.

Mikäli käytät pohjallista tai olet välikokoa, suosittelemme valitsemaan yhtä kokoa suuremman koon. Muistathan, että kaikkien täysihintaisten tuotteiden vaihto on sinulle maksutonta.

Perustennareiden sovituskappaleet koossa 35-41 löydät kolmelta eri paikkakunnalta:
Tampere,Forget-Me-Not, Aleksanterinkatu 30
Jyväskylä, Riiminka, Toivolan vanha piha, Cygnaeuksenkatu 2
Kuopio, Kässäkerho Pom Pom ja Vaatelainaamo Noppa, Suokatu 41

Nämä paikat toimivat myös verkosta tilaamiesi Kujeiden noutopisteinä ja auttavat sinua oikean koon valinnassa.

MISSÄ KENGÄT VALMISTETAAN, MISTÄ NIIDEN MATERIAALI TULEE?

Kaikki Kujeen kengät valmistetaan Espanjassa pienessä perheyrityksessä.

Nahkakenkien nahka on hankittu tekijöiden lähialueilta ja sen käsittely on sertifioitua.

Enstex, sarkakangas (armeijan ylijäämä), villakangas ja muut mallistossa nähdyt kierrätysmateriaalikengät ovat alkuperältään suomalaisia. Kankaiden esikäsittely (ompelu, leikkaus, tukikankaiden kiinnitys ym.) on tehty täällä ja kengät valmistaa samainen em. espanjalainen yhteistyöyritys.

Kujeiden valmistusketju on läpinäkyvä eikä se pidä sisällään lapsityövoimaa saati epämääärisiä työoloja – päinvastoin! Valmistus on perinteikästä, eettisiin arvoihin kiinnitetään huomiota ja sitä tarkkaillaan aktiivisesti myös tuotekehityksessä.

PALAUTUS JA VAIHTO

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa kengät sovituksen jälkeen, huomioithan että palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava myyntikuntoinen, eli olet sovittanut sitä vain sisätiloissa.

Pakkaa kengät huolellisesti omaan laatikkoonsa. Laita laatikkoon mukaan tilausnumerosi ja yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, meiliosoite) sekä tieto siitä, mihin malliin, kokoon ja väriin haluat vaihtaa.

Paketti palautuu Postin kautta asiakaspalautuksena tai SmartPostin kautta alkuperäisellä lokerokoodilla. Mikäli käytät SmartPostia, poista alkuperäinen pakettikortti tai peitä se kenkälaatikosta. Automaatti tulostaa pakettiin uuden osoitekortin. Palautus on mahdollista tehdä 14 vuorokauden ajan siitä hetkestä, kun paketti on noudettu Postista tai Smartpostista.

Mikäli kyseessä on palautus, laitathan mukaan myös palautuksen syyn ja tilinumerosi ostokulujen hyvitystä varten. Mikäli tilaamasi tuote on hankittu alennettuun hintaan, vastaat paketin postituskuluista itse. Postituskulut ovat tuolloin noin 5- 7.50 euroa. Osoitetiedot näet pakettisi osoitekortista. Mikäli sinulla on kysyttävää tai olet saanut virheellisen tuotteen, otathan aina ensin yhteyttä meihin osoitteeseen info(at)kuje.fi - autamme mielellämme! :)


KENKIEN HOITO - KUINKA PIDÄN KUJEISTANI HUOLTA?

Nahkakengät on värjätty ilman kemikaaleja, joten pinta vaatii käyttösi mukaista huoltoa. Rasvaa kengät värittömällä kenkärasvalla jo ennen käyttöönottoa. Uusi aina tarvittaessa. Mikäli vaaleat saumat likaantuvat, voit puhdistaa ne hellästi käsin saippuapesulla. Älä hankaa nahkakengän pintaa millään karkealla sienellä tai harjalla. Nahkatennari soveltuu kaupunkikengäksi, vaikka sen mukavuutensa vuoksi helposti vetäiseekin jalkaansa metsäpoluille ja muille seikkailuille.

Enstexkengissä on itsessään likaa- ja kosteutta hylkivä käsittely. Ajan myötä suoja alkaa elää, ja voit silloin halutessasi suhauttaa pintaan haluamaasi suoja-ainetta. Enstextennari on hyvin huoltovapaa ja helppo käyttökenkä.

Sarka- ja kangaskengät näyttävät ulkomuodoltaan siltä, että imevät itseensä kaiken lian ja loskan. Toisin kuitenkin on! Huopamainen sarka hylkii itsessään likaa ja kosteutta, joka jää kankaan pintaan pisaraksi. Maasto- tai kumikenkä se ei kuitenkaan ole.